top of page

Endelig er G.E.L. Lashes Keratin vippeløft tilgjengelig i Norge, og nå hos Pari's Beauty

G.E.L. Lashes er en av de første vippeløft behandlingene som inkluderer en næringsrik kur kalt Økologisk vippekur. Produktet styrker og optimaliserer vekst av nye vipper ved å trenge dypt inn i hårskaftet.

Hemmeligheten med Økologisk vippekur er at den gir en dyp og fuktighetsgivende effekt i behandlingen. De aktive ingrediensene samt frukt- og plantebaserte virkemidler øker vekst og styrker vippene.

Økologisk vippekur hjelper også med å reparere pigmenter i hvert enkelt hår, som medfører at fargene varer opptil 60% lenger. Økologisk vippekur er laget av 97.7% naturlige ingredienser, og inneholder ikke parabener, SLS, SLES, aldehyder, silikon eller konserveringsmidler.

Skjermbilde.png

ETTER BEHANDLING

Etter din G.E.L. Lashes Keratin vippeløft behandling trengs det ingen oppfølgning før neste behandling, hvilket medfører at du ikke lengre har behov for vippecurler og maskara.

Det er viktig å følge forhåndsreglene de første 24 timene etter behandling slik at vippene sitter best mulig.

Unngå svømming, dusjing av hodet og ansikt, soling og besøk av steam-rom og sauna under denne perioden. Unngå også eksponering mot sterk varme og damp som f.eks. vannkoker og stekeovner.

Hvis dine vipper kommer i kontakt med vann, damp eller høy temperatur under denne 24 timers perioden, er det ikke sikkert dine vipper varer opptil 12 uker.

KERATIN MASCARA

G.E.L. Lashes Keratin Mascara er et must for de som ønsker å ivareta vippene på beste måte, samt forlenge effekten av G.E.L. Lashes vippeløft behandlingen.

Denne transparente, glossy mascaraen kan brukes alene - den kan også brukes som primer under sort mascara - gir fukt og næring, samt styrker vippene.

G.E.L. Lashes Keratin Mascara hjelper også vippene med å beholde den løftede og ryddige fasongen, selv etter en god natts søvn

Keratin+Mascara.jpg
bottom of page