top of page

Vippe-extensions 

Hva er Vippe-extensions?

Det er syntetiske, falske mink- eller silkefiberhår som påføres hår for hår på dine naturlige vipper. Extensions påføres forsiktig ett om gangen med et spesial  lim som ikke vil irritere eller skade dine naturlige vipper.

Det endelige resultatet er ment å forbedre dine naturlige vipper med mer lengde, fylde og løft. Hvorvidt det utseendet er mer dramatisk eller mer naturlig, er opp til klienten, men generelt, jo flere vippehår som brukes, jo mer dramatisk blir effekten. En typisk behandling involverer alt fra 80-140 individuelle extensions pr. øye, med vipper som varierer i lengde fra 6-18 mm, ifølge Parisa : "Dette blir tilpasset hver enkelt kunde", forklarer hun. "For eksempel, hvis du har skadede vipper, svake, eller korte naturlige vipper, er det ikke alltid mulig å få det dramatiske utseende som en klient med sterkere, tykkere vipper kan oppnå."

Lange øyevipper

Hvor lang tid tar prosessen? En behandling tar en til to timer, avhengig av ønsket utseende. De gode nyhetene? Du kan bruke den som en unnskyldning for å legge deg ned, slappe av og ta en tvungen pause fra mobil og sosiale media.

Hvor lenge varer vippeextensions? Siden extensions er festet til selve vippen, varer de like lenge som den naturlige vekstsyklusen, eller omtrent seks uker. For å forlenge levetiden til extensions anbefaler Parisa deg å gre forsiktig gjennom vippene med en vippebørste og rense vippene med Lash shampoo. Hun anbefaler også å få "påfyll" annenhver til tredje uke for å fylle ut sparsomme områder.

    Klassisk forlenging:       
  for et naturlig resultat

Vippeextensions klassisk vipper 1:1 teknikk: 

Dette er en profesjonell metode for å forlenge øyevippene. Vippeextensions blir limt på individuelt, det vil si – en løs vippe limes på en ekte vippe. Vippene er lette og de både ser ut og oppfører seg som en ekte vipper. De er vanntette - man kan bade og svømme uten noen problem - og de blir verken påvirket eller ødelagt av varme.

 

Behandlinger tar ca. 60-180 minutter og er helt smertefri. Etter behandlingen kan du endelig slippe å bruke mascara!

klassisk1.jpg

Mixvipper eller Hybridvipper

Dette er "most wantet" av våre kunder.

Mixvipper/ Hybridvipper er en mix av volum og klassiske vipper:

50/50 volumvipper som limes til en vippe og single- vipper som limes til en vippe gir en fyldigere og mer sminket look enn klassiske vipper. Vi legger såklart vipper ut fra kundens ønske.

Mix passer til de som har mye vipper, men som ønsker mer volumlook, eller de som ønsker mer ryddig og markert fasong.

mix1.jpg

Er usikkert hvilken type passer til dine vipper? Vi finner ut sammen når du kommer til din vippetime, og ofte vil kunder velger klassisk første gang . Etter første påfylltime kan vi se hva som passer til dine vipper eller hva som er ditt ønske.
 

Hvordan velge vippetype og vippemetode?

Først og fremst er det viktig å huske at valget må være tilpasset individuelt til hver enkelt kunde.

Vi må også ta hensyn til de naturlige vippene, de er grunnlaget for vippeextensions.

Det er store forskjeller mellom menneskers øyevipper.

Lengde, tykkelse og mengde vipper ser annerledes ut hos hver av oss.

På grunn av dette må vippemetode bli tilpasset individuelt. 

Volumvipper

Volume Lashes er lettere og fyldigere enn de vi bruker til klassiske vippeextensions. Denne teknikken startet i Russland og har tatt vippeextensions videre til et nytt nivå av mykhet og volum i tillegg til at den ikke skader dine naturlige vipper. 

Innen volummetoden er det vippeteknikeren som skaper håndlagde vifter. De består av flere vipper og den settes på et naturlig vippehår.
Når vi sier 2D volum betyr det at volumvifter består av 2 vipper, 3D = 3 vipper, 4D = 4 vipper og så videre. 

Valg av riktig vippetype ligger hos vippeteknikeren.
 

volum.jpg
bottom of page