top of page
WhatsApp Image 2022-03-09 at 13.41.49 (1).jpeg

Tannbleking

Liker du å ha et fint smil med perlehvite tenner? Perfekt. BeautySmile er en skånsom og effektiv behandling som fjerner misfarging på tennene til en langt lavere pris enn tradisjonell tannbleking. På bare 20 minutter kan du få lysnet tennene med 2-9 toner. Tannblekingen vil kun fjerne misfarginger ettersom dette er en langt mildere bleking enn hos tannleger.

Misfarginger på tennene oppstår ofte av tobakk (sigaretter og snus), av kaffe, te og rødvin. Ettersom BeautySmile er en mild behandling som er skånsom mot tenner og tannkjøtt uten bivirkinger, så den kan den utføres så ofte som hver tredje måned.

For best resultat anbefaler vi å utføre en tannrens hos tannlege de nærmeste ukene i forkant av timen. Etter behandlingen bør du unngå å spise/ drikke noe som har sterke fargestoffer, samt snus og tobakk, i 48 timer. Vann bør også unngås de første to timene. 

Hva er BeautySmile?

Vi er blant de første i Norge som tilbyr et alternativ til den kosmetisk tannblekingen.

BeautySmile gel inneholder et aktivt blekemiddel med kun 0,1% peroxcid, som virker ved aktivering med kaldt LEDlys. En bleking som ikke skader eller sliter på emaljen! Ønsket om hvite tenner har eksistert i mange århundre. Hvite tenner var, og er, fortsatt et tegn på sunnhet og skjønnhet. Et hvitt smil utstråler sunnhet, suksess og skjønnhet, et hvitt smil gir selvtillit og en følelse av velvære.

Tannblekningen tar ca 45 minutter tilsammen.

 


 

 

Aldersgrense: 16 år 

Må ha underskrift fra foresatte!

Behandlinger og priser

Galleri

bottom of page