top of page

 

 PRP- behandling for en freshere hud​

ELLER

PRP- behandling mot hårtap

Hva betyr PRP?

Kort: Platlet Rich Plasma (blodplateberiket plasma). Dette betyr at blodplatene er separert fra resten av blodet. Blodplateberiket plasma består blant annet av blodplater, hvite blodceller, vekstfaktorer og proteiner som stimulerer hårsekkene i hodebunnen. De er blant annet viktige for å stoppe en blødning, og inneholder vekstfaktorer som er avgjørende for heling og reparasjoner i kroppen. PRP- behandlingen kan også gi bedre hudkvalitet.

PRP-behandling mot hårtap:

Hårsekkene i hodebunnen stimuleres til en tettere hårvekst ved hjelp av injisering av PRP.

 

Behandling med PRP har vist seg å:

 • bremse hårtap

 • stimulere til ny hårvekst ved å øke blodkar til hårsekken.

 • gi flere og tykkere hårstrå.  

På områder hvor håret er sparsomt, vil behandlingen stimulere til vekst og bedre kvaliteten på håret som allerede er der.

Behandlingen bør gjennomføres 3-5 ganger med ca. 4 ukers mellomrom. Deretter bør man vedlikeholde resultatet med behandling minst en gang årlig. Behandlingen innebærer svært liten risiko, og utføres av erfarne sykepleiere.

Visste du at?

 • Over 75% av menn og over 20% av alle kvinner opplever genetisk hårtap som følge av androgent alopesi. Hos opptil 5% oppstår dette før man har fylt 25 år.

 • Injeksjoner med PRP kan gi deg et freshere og naturlig utseende. 

 • Hårtap, også kalt Alopesi (arvelig hårtap) påvirker alle kvinner og menn.

du ikke bør bruke PRP hvis du: 

 • er gravid eller ammer

 • har en aktiv hudsykdom og betennelse i huden

 • har en blodsykdom

 • har en akutt eller kronisk betennelse

 • har kreft

Slik utføres en PRP behandling: 
Tenk at du kan få hjelp til hårtapet ditt av det din egen kropp produserer
?

Vår sertifierte sykepeie tar en blodprøve av deg, blodets egne vekst- /stamceller blir konsentrert ved hjelp av sentrifugering, og de blir høstet ut. Deretter injiseres de i de aktuelle områdene man ønsker å behandle. Dette er også en super forebyggende behandling.

Før: 

Det siste døgnet før behandlingen, bør du drikke rikelig. Dette for å optimalisere blodplasmaet.  konsultasjon med deg, for at hårtapet skal vurderes og graderes.Det anbefales også å vaske håret dagen før behandlingen. Alt av nødvendig informasjon får du både skriftlig og muntlig av behandleren din.

Etter: 

Det er ingenting som skulle tilsi at du ikke kan gå rett på jobb etter behandlingen og du skal ikke trenge ingen sykemelding. Du bør ikke vaske håret det første døgnet. Merker du feks. en lett hodepine og en sviende fornemmelse, gir den seg etter en dag. 

PRISER

PRP mot hårtap - En behandling  kr. 2200,-

PRP mot hårtap - To behandlinger kr. 3800,-

PRP mot hårtap - Tre behandlinger kr. 5400,-

MICRONEEDLING MED PRP kr. 2200,-

prp mot hårtap
bottom of page