Vippeextensions

Glem alt om mascara og vippetang! Vippe extensions gir det naturlige look av lange, flotte øyevipper som alle kvinner drømmer om!

 

Vippeextensions klassisk vipper 1:1 teknikk

Dette er en profesjonell metode for forlengelse av øyevippene.Vippeextensions blir limt på individuelt, det vil si – en løs vippe limes på en ekte vippe. Vippene er lette og de både ser ut og oppfører seg som en ekte vipper. De er vanntette - man kan bade og svømme uten noen problem - og de blir verken påvirket eller ødelagt av varme.

 

Behandlinger tar ca. 60-180 minitter og er helt smertefri. Etter behandlingen kan du endelig slippe å bruke mascara!

 

Våre lim er helt uten formaldehyd. Dette er en viktig faktor for allergiske reaksjoner. Er du i tvil om du kan reagere med allergisk reaksjon? Da kan du få utført en test hvor vi limer på noen få single-vipper og du har dem på i 48 timer. Dette kan gi en indikasjon på om du reagerer. Dette er likevel ikke en garanti for at det ikke oppstår en allergisk reaksjon.

Hybridvipper er en mix av volum og klassiske vipper:

 50/50 volum vipper som limes til en vippe og single vipper som limes til en vippe. MIXVIPPER gir en fyldigere og mer sminket look enn klassiske vipper. Vi legger vipper utifra kundens ønske og hva som passer hver DEG best.

 

Volumvipper  3-7 D gir deg en unik mulighet til å oppleve maksimalt volum, uten belastning på dine naturlige vipper. Volum Vipper 3-7D er utrolig tynne, myke og elastiske vipper, som knapt merkes på øyene. Denne revolusjonerende teknikk gir deg en fantastisk opplevelse av maksimalt volum, uten at dine naturlige vipper skades. Metoden går ut på å sette fra 3 til 7 vippeextensions på en naturlig vippe. 

vippe.jpg