Vippeextensions klassisk vippe

Glem alt om mascara og vippetang! Vippe extensions gir det naturlige look av lange, flotte øyevipper som alle kvinner drømmer om!

 

Vippeextensions klassisk vipper 1:1 teknikk

Dette er en profesjonell metode for forlengelse av øyevippene.Vippeextensions blir limt på individuelt, det vil si – en løs vippe limes på en ekte vippe. Vippene er lette og de både ser ut og oppfører seg som en ekte vipper. De er vanntette - man kan bade og svømme uten noen problem - og de blir verken påvirket eller ødelagt av varme.

 

Behandlinger tar ca. 60-180 minitter og er helt smertefri. Etter behandlingen kan du endelig slippe å bruke mascara!

 

Våre lim er helt uten formaldehyd. Dette er en viktig faktor for allergiske reaksjoner. Er du i tvil om du kan reagere med allergisk reaksjon? Da kan du få utført en test hvor vi limer på noen få single-vipper og du har dem på i 48 timer. Dette kan gi en indikasjon på om du reagerer. Dette er likevel ikke en garanti for at det ikke oppstår en allergisk reaksjon.

Hybridvipper;

Hybridvipper er en mix av volum og klassiske vipper, dvs. 50/50 volumvifter som limes til en vippe og single vipper som limes til en vippe. Hybridvipper gir en fyldigere og mer sminket look enn klassiske vipper. Jeg legger vipper utifra kundens ønske og hva som passer hver enkelt. Viktig: Kom til timen med rent ansikt uten øyesminke. Dersom du likevel har øyensminke på deg, vil tiden jeg bruker på å fjerne dette gå av timen din. Det er individuelt hvor fyldige vipper man har, derfor kan tiden på behandlingen variere. Behandlingen kan vare inntil 2,5 time.

Volumvipper;

Volumvipper går ut på at en vifteform av flere lette vipper limes til en naturlig vippe. Du vil få et mer sminket, fyldig og glamorøst resultat som alle kvinner vil misunne deg! Jeg legger vipper utifra kundens ønske og hva som passer til den enkelte. Viktig: Kom til timen med rent ansikt uten øyesminke. Dersom du likevel har øyensminke på deg, vil tiden jeg bruker på å gjerne dette gå av timen din. Det er individuelt hvor fyldige vipper man har, derfor kan tiden på behandlingen variere. Behandlingen kan vare inntil 3 timer.