top of page

Nye behandlinger og kampanje

Februar kampanje og nyheter

Luksus behandling (Massasje og facial)

Leter du etter en gave til en som fortjener noe ekstra? Da vil luksusbehandling være helt perfekt! Overrask en du er glad i med et gavekort på 80-90 minutters selvpleie med både ansiktsbehandling og en deilig rygg- og nakkemassasje. Her vil man komme ut avslappet og med en helt ny glød!

  • 80-90 minutters behandling totalt

  • Rygg- og nakkemassasje utføres av en profesjonell terapeut

  • Opplev avkobling og nytelse med en velværende ansiktsbehandling

I behagelige omgivelser  starter denne opplevelsen med en velværende ansiktsbehandling som vil gi en skikkelig boost. Behandlingen består av rens og en fuktgivende krem som vil gi en ny friskhet til ansiktet. Etter at ansiktet er grundig renset og fuktet, er det tid for en rygg- og nakkemassasje som gjør kroppen behagelig avslappet.

Denne behandlingen vil  hjelpe til å lette på stress og muskelspenninger i ryggen. Den vil forbedre muskel-toner og øke lymfe og blodsirkulasjonen. Spa-behandleren vil jobbe behagelig og godt for å løsne en stiv korsrygg eller eventuelle muskelknuter som ofte er plassert mellom skulderbladene. Det vil kunne være noe variasjon i gjennomførelse av behandling fra sted til sted, men man vil føle seg så ny som gull etter behandlingen er utført!

Luksusbehandling .jpeg

NYHET! Duo Februar

Duo massasje

Leter du etter en avslappende opplevelse til deg og din kjære? Da er Duobehandling den perfekte gave! Her får man nyte ro og kvalitetstid på sitt beste med en deilig spabehandling i duorom. Dette vil bli en velværende og herlig dag!

  • 50-60 minutters behandling

  • Avkobling og velvære for to

  • Velg mellom ansiktsbehandling eller massasje

På Duobehandling får man velge mellom 50-60 minutter med en deilig avspennende massasje eller ansiktsbehandling. Behandlingen får man i et duorom med dempet belysning og behagelig atmosfære, så man kan nyte opplevelsen sammen.

Ansiktsbehandling er perfekt når man ønsker å gi huden en liten boost. I behagelige omgivelser får man en oppfriskende og fuktighetsgivende behandling for huden som starter med en rens, peeling, samt en behagelig ansiktsmaske som gir huden en ny, frisk glød.

Hvis man heller ønsker, kan man velge å få en deilig, avspennende massasje. Her får man en full kroppsmassasje som løser opp spenninger og er herlig velværende. Det vil kunne være noe variasjon i gjennomførelse av behandling fra sted til sted. Duobehandling er en flott opplevelse å dele med sin kjære eller å gi bort i gave til par.

duobehandling_header_5df90003e51ff_original.jpeg
duobehandling-deluxe_header_5df9016163a83_original.jpeg

Ta med venn på vipper, få halv pris på brynslaminering for begge

bryn-og-vipper_header_60dabff1d6c74_original.jpeg

Februar kampanjen

Duo behandling

 

Leter du etter en avslappende opplevelse for deg og din partner? Da er duo behandling den perfekte gave! 

Her får man nyte ro og kvalitetstid på sitt beste med en deilig spabehandling i duorom. 

Pris etter kampanje: 1 800,-

bottom of page