KOSMETISK PEDIKYR

Et menneske går i gjennomsnitt 10.000 skritt om dagen, og føttene vil i løpet av dagen oppleve trykkbelastninger som sammenlagt tilsvarer flere hundre tonn. I løpet av et helt liv vil føttene bære deg en distanse som tilsvarer fire ganger rundt jorden!

 

Føttene er kroppens bærende fundament, og har stor innflytelse på resten av kroppens funksjoner. Føttene er ofte noe vi først tenker på når vi begynner å merke dem. Og når vi først merker dem, så kan det være veldig smertefullt og plagsomt.

 

Regelmessig fotpleie forebygger mange helseproblemer, og fotpleie og pedikyr er en service som kundene virkelig setter pris på. For å kunne behandle og forebygge fotproblemer, er det viktig å finne årsaken til problemene. Først da kan man gjøre tiltak for langsiktig bedring.

 

 Behandlingen blir utført av autorisert personal.

PEDIKYR

Føttene blir ofte glemt bort. De tilbringer mesteparten av året innelåst,fengslet i sko som nesten aldri er av den mest hensiktsmessigge typen vi burde ha brukt. Derfor er det veldig

godt for dem, både vinter og sommer, å bli behandlet regelmessig. En god økt med pedikyr vil fornye, mykne og skjemme dem bort. Vår essensielle pedikyr behandling gjenoppretter

mykhet og naturlighet føttene vanligvis har behov for, og setter stor pris på